Bandet

Bandet bildades 2008 när Kenneth och Håkan ringde Tillbjörn, som jobbat ihop med Håkan i det välkända dansbandet Cool Candys. Repertoaren består av hits från 50-talet och fram till idag.

 

Skönsång av Kenneth bildar tillsammans med vackra saxofoner ett välklingande musikaliskt sound, som uppskattas mycket av publiken på motionsdanser, PRO, SPF-danser eller större privata tillställningar. Mjuk behaglig ljudvolym tillsammans med snygg scen klädsel och bra danstempon borgar för en mycket lyckad danskväll. Orkestern spelar schlagerhits, rock’n roll, bugg, kultis och traditionell svensk dansbandsmusik. Om du inte har sett eller hört oss - PRÖVA OSS!

Kenneth Pettersson

 

Bandets kapellmästare och tillika ansvarig för att resorna och ljudanläggningen funkar bra.

 

Kenneth sjunger de flesta låtarna med en mjuk och behaglig stämma, samtidigt som han tralterar sin snygga gitarr, som är egenhändigt lackerad i flera olika färglager.

 

Tidigare dansband är bl.a Norrsken o Henrys. Kenneth arbetar till vardags som fastighetsskötare och förgyller fritiden med sin stora intresse för husbilar.

 

Bor i Falköping.

Håkan Ljungkvist

 

Orkesterns meste blåsare som skriver nya låtar när andan faller på. Förutom Kenneths är Håkan ofta anlitad som blåsare till andra konserter av olika art.

 

Dansbandskarriären består av Cool Candys och många år i Linders orkestern samt olika storband.

 

Håkan är en jazzälskare av stora mått och springer ofta på “konstiga” konserter. Bor i Järpås och före detta lärare vid Lidköpings Musikskola.

Tillbjörn Persson

 

“Beatlesbarn” som växte upp och så småningom hamnade i kända dansband som Cool Candys och Säwes.

 

Delar Tillika med Håkan ett gediget intresse för jazzmusik och har spelat med olika storband i 20 års tid, och kompat olika kända artister tex Björn Skifs, Tommy Körberg, Jan Mak.

 

I Kenneths spelar han dragspel, gitarr, piano och stråkar musik på sin fina synt, och blåser saxofon tillsammans med Håkan i ett Cool Candys inspirerat sound. Före detta lärare och rektor vid kultur skolor och musik gymnasium. Bor i Vänersborg och har stort intresse av olika slag för resor.